Poziv na suradnju

Molimo sve naše članove, učitelje i nastavnike povijesti, ali i druge zaljubljenike u "Učiteljicu života" da nam šalju svoje priloge, zanimljivosti, komentare, a posebno primjere iz rada, izvješća s terenske nastave i slične sadržaje.

Stručni skup - 23.10.2009.

Obajveštavamo Vas da će se dana 23.10.2009. u O.Š. Plitvička jezera - Mukinje s početkom u 10 sati održati međužupanijski stručni skup za učitelje i nastavnike povijesti u osnovnim i srednjim školama Ličko-senjske i Primorsko-goranske županije.

Obilježen Dan nezavisnosti

U utorak, 6. listopada 2009., šestim Županijskim natjecanjem "Ča je ča" učenika osnovnih škola iz zavičajne povijesti, obilježen je Dan nezavisnosti Republike Hrvatske, 8. listopada. Natjecanje organizira Udruga nastavnika povijesti Rijeka, RICLIO u suradnji sa Županijskim stručnim vijećem učitelja povijesti PGŽ, čiji je voditelj Lobert Simičić, prof., Muzej grada Rijeke i Grad Rijeka.

Udruženi sadržaj
online pharmacy order cialis soft Medicines and Healthcare Products Canada pharmacy ^"]` canadian drugs enter your Health Record number.